Workshops

Creatieve & Culinaire workshops in Noordwijk

Workshops om in een paar uur óf in 1 dag wat origineels te maken, te schilderen of te koken. Je hoofd leeg maken, ontspannen en een leuke avond, middag of dag hebben. En wie weet sta je verbluft van het resultaat want je hoeft helemaal geen kunstenaar in de dop te zijn om bij ons wat leuks te maken! Alle workshops zijn los te boeken per persoon of met een hele groep. Kijk in de agenda voor de komende data of plan met een groep zelf een datum.

Samen en toch verschillend
Tijdens de open workshops is het mogelijk om samen verschillende workshops te volgen. Bijvoorbeeld: Jij schildert een canvas en je vriendin gaat aan de slag met hip servies of hout branden. Zo kun je allebei maken wat je graag wilt. 

Met je eigen groep: Al vanaf 6 personen is het mogelijk om een workshop te boeken met je collega’s, familie, personeelsvereniging of een vriendenclub óf Afrit24 uit te nodigen bij jullie op locatie. In Noordwijk hebben we plaats voor maximaal 24 personen maar we komen ook graag bij jullie op visite, de groep kan dan uiteraard veel groter zijn.

Catering arrangementen: v.a. 8 personen kun je verschillende catering arrangementen boeken zoals een High Tea, lunch, borrelplank, diner of Sushi menu. 

De verschillende workshops bij Afrit24

Workshops voor groepen

Naast het reguliere aanbod is het ook mogelijk een workshop op maat af te stemmen. Denk aan het maken van een gezamenlijk groot schilderij, een drie- of meer luik schilderij, een smoelenboek wand en nog veel mee. 

Winkelwagen
Scroll naar boven