Over ons

Afrit24

Afrit24 is gevestigd in een compleet gerenoveerde Bollenschuur uit 1928 in de oude dorpskern van Noordwijk binnen. Het gezelligste atelier van Noordwijk is modern, industrieel ingericht en in de winter goed verwarmd.

We bieden plaats aan groepen van 6 tot 24 personen. Ook met een kleine groep is het een leuke plek want we creëren met de losse tafels altijd een gezellige sfeer. En is jullie groep nog veel groter? Dan komen we naar jullie toe. We hebben ervaring met groepen tot meer dan 150 personen. 

Afrit24… creatief ontspannen!

Even helemaal los van je drukke bestaan, je hoofd leeg maken en in een ontspannen ‘flow’ raken door lekker met je handen bezig te zijn. En bij Afrit24 hoef je geen kunstenaar in de dop te zijn om met een leuke creatie de deur uit te gaan! Tijdens de workshops word je door mij,  Séline Schaft, goed begeleid en geef ik je zoveel mogelijk advies. Mijn zus Nicolette assisteert veel tijdens de open workshops en bij grote groepen. We komen uit een kunstenaarsgezin, hebben veel ervaring op creatief gebied en zijn continue bezig nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Kijk bij de workshops of er iets voor je tussen zit, wij helpen je graag iets creatiefs te maken! Séline is gecertificeerd cursusleidster in allerlei technieken en heeft veel ervaring. Regelmatig zijn er ook gastworkshops, dus iedere keer weer leuke nieuwe dingen te beleven! 

In samenwerking met Sushi Class bieden we een aantal keer per jaar ook heerlijke sushi workshops.  

Kortom, wij bieden jullie graag de mogelijkheid om creatief óf culinair aan de slag te zijn en lekker te ontspannen. Laagdrempelig, geen talent vereist, hippe workshops, en dit alles in het gezelligste pand van Noordwijk!

Onze workshop ruimte is ruim en heeft een uitgebreide keuken

Binnenkijken bij Afrit24

Benieuwd hoe Afrit24 er van binnen uitziet?

Het atelier is 80 m2 en flexibel in te delen dus altijd gezellig

Wat anderen zeggen over Afrit24

Mathijs Schaft
12/02/2024
een prachtig atelier met leuke workshops
Tamara Visser
12/02/2024
Super leuke workshops in een hele gezellige ontspannen sfeer. Goede communicatie en van a tot z tot in de puntjes verzorgd!
Marieke de Vries
12/02/2024
Wat een super middag hadden wij! Seline is een creatieve, geduldige en kundige lerares. We zijn allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis gegaan. Ik kan het van harte aanbevelen!
jan de graaf
16/01/2024
In november is Seline met haar moeder bij de Zonnebloem in Voorhout geweest. Op een hele leuke en fijne manier heeft ze de gasten geholpen om met een prachtige serveerschaal weer naar huis te gaan. De middag was heel leerzaam en de gasten waren verbaasd dat het eindresultaat zo goed gelukt was.
Jeannette Vink
20/11/2023
Leuke workshop, klein beeld maken, samen met collega's Leuke locatie leuke begeleiding, gezellige avond
Lianne Bakker
03/10/2023
Wij hebben met onze familie een geweldige ochtend gehad. Het enthousiasme wat Seline en haar zoon uitstraalde maakte dat wij met veel plezier gewerkt hebben aan onze tapasplanken en wandborden van steigerhout en er kwam een ongekende creativiteit bij iedereen naar boven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Stefanie Brouwer - Beckman
26/05/2023
Gezellig, leuke eigenaars, fijne workshop
Caroliene Bolhuis
20/03/2023
Erg leuke workshop gegeven door Seline. Hierbij goede uitleg en hulp op het moment dat je vastloopt. Allemaal met een mooi uniek schilderij naar huis gegaan. Tijdens deze avond op zijn tijd een kop koffie. Kortom heerlijke workshop.

Wil je meer informatie over een bepaalde workshop of training? Wil je een vraag stellen? Dat kan via onze contactpagina. 

Winkelwagen
Scroll naar boven