Over ons

Afrit24

Afrit24 is gevestigd in een compleet gerenoveerde Bollenschuur uit 1928 in de oude dorpskern van Noordwijk binnen. Het gezelligste atelier van Noordwijk is modern, industrieel ingericht en in de winter goed verwarmd.

We bieden plaats aan groepen van 6 tot 24 personen. Ook met een kleine groep is het een leuke plek want we creëren met de losse tafels altijd een gezellige sfeer. En is jullie groep nog veel groter? Dan komen we naar jullie toe. We hebben ervaring met groepen tot meer dan 150 personen. 

Afrit24… creatief ontspannen!

Even helemaal los van je drukke bestaan, je hoofd leeg maken en in een ontspannen ‘flow’ raken door lekker met je handen bezig te zijn. En bij Afrit24 hoef je geen kunstenaar in de dop te zijn om met een leuke creatie de deur uit te gaan! Tijdens de workshops word je door mij,  Séline Schaft, goed begeleid en geef ik je zoveel mogelijk advies. Mijn zus Nicolette assisteert veel tijdens de open workshops en bij grote groepen. We komen uit een kunstenaarsgezin, hebben veel ervaring op creatief gebied en zijn continue bezig nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Kijk bij de workshops of er iets voor je tussen zit, wij helpen je graag iets creatiefs te maken! Séline is gecertificeerd cursusleidster in allerlei technieken en heeft veel ervaring. Regelmatig zijn er ook gastworkshops, dus iedere keer weer leuke nieuwe dingen te beleven! 

In samenwerking met Sushi Class bieden we een aantal keer per jaar ook heerlijke sushi workshops.  

Kortom, wij bieden jullie graag de mogelijkheid om creatief óf culinair aan de slag te zijn en lekker te ontspannen. Laagdrempelig, geen talent vereist, hippe workshops, en dit alles in het gezelligste pand van Noordwijk!

Onze workshop ruimte is ruim en heeft een uitgebreide keuken

Binnenkijken bij Afrit24

Benieuwd hoe Afrit24 er van binnen uitziet?

Het atelier is 80 m2 en flexibel in te delen dus altijd gezellig

Wat anderen zeggen over Afrit24

Arjan van der Meij
29/05/2024
Wat een leuke workshop, een klein beeld maken. Alle collega’s van ons team maakten een zeer eigen beeld en enkelen van ons verbaasden zichzelf over hun eigen talenten. De begeleiding was geweldig van eigenaar Seline en haar zus. Lunch was heel lekker. Grote aanrader!
marianne van Ess
17/05/2024
Wat was het een leuke workshop!! Je wordt zo goed begeleid door Celine en zelfs als je niet creatief bent loop je met een mooie creatie naar buiten! Dank je wel en ik kom zeker nog een keer terug!
Debbie Donker
16/05/2024
Wat een heerlijk avondje! Zo een gezellig clubje mensen en wat een lieve mensen die ons begeleiden ‘Seline en Daniëlle’. Super leuke locatie heel tof gedaan allemaal, een echte aanraden🫶🏼
cynthia merczel
07/05/2024
Een ontzettende fijne en gezellige middag gehad. Voor een vrijgezellenfeest met 13 meiden een workshop servies schilderen en een heerlijke high tea uitgekozen bij Afrit24. Het was super goed georganiseerd en Seline denkt en helpt met alles mee. Echt een aanrader om hier een leuke workshop te boeken!
Hamlet Navassartian
24/04/2024
Maison très sympathique et bien situé au calme. Très propre et bien aménagée. Je recommande.
Jacqueline Scholten
02/04/2024
Superleuke Paasworkshop gehad! Vriendelijke dames, goede uitleg en met een prachtig stuk naar huis!
Lianne Bakker
05/03/2024
Wij hebben met onze familie een geweldige ochtend gehad. Het enthousiasme wat Seline en haar zoon uitstraalde maakte dat wij met veel plezier gewerkt hebben aan onze tapasplanken en wandborden van steigerhout en er kwam een ongekende creativiteit bij iedereen naar boven. Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
Mathijs Schaft
12/02/2024
een prachtig atelier met leuke workshops
Tamara Visser
12/02/2024
Super leuke workshops in een hele gezellige ontspannen sfeer. Goede communicatie en van a tot z tot in de puntjes verzorgd!
Marieke de Vries
12/02/2024
Wat een super middag hadden wij! Seline is een creatieve, geduldige en kundige lerares. We zijn allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis gegaan. Ik kan het van harte aanbevelen!

Wil je meer informatie over een bepaalde workshop of training? Wil je een vraag stellen? Dat kan via onze contactpagina. 

Winkelwagen
Scroll naar boven