Over ons

Afrit24

Afrit24 is gevestigd in een compleet gerenoveerde Bollenschuur uit 1928 in de oude dorpskern van Noordwijk binnen. Het gezelligste atelier van Noordwijk is modern, industrieel ingericht en in de winter goed verwarmd.

We bieden plaats aan groepen van 6 tot 24 personen. Ook met een kleine groep is het een leuke plek want we creëren met de losse tafels altijd een gezellige sfeer. En is jullie groep nog veel groter? Dan komen we naar jullie toe. We hebben ervaring met groepen tot meer dan 150 personen. 

Afrit24… creatief ontspannen!

Even helemaal los van je drukke bestaan, je hoofd leeg maken en in een ontspannen ‘flow’ raken door lekker met je handen bezig te zijn. En bij Afrit24 hoef je geen kunstenaar in de dop te zijn om met een leuke creatie de deur uit te gaan! Tijdens de workshops word je door mij,  Séline Schaft, goed begeleid en geef ik je zoveel mogelijk advies. Mijn zus Nicolette assisteert veel tijdens de open workshops en bij grote groepen. We komen uit een kunstenaarsgezin, hebben veel ervaring op creatief gebied en zijn continue bezig nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Kijk bij de workshops of er iets voor je tussen zit, wij helpen je graag iets creatiefs te maken! Séline is gecertificeerd cursusleidster in allerlei technieken en heeft veel ervaring. Regelmatig zijn er ook gastworkshops, dus iedere keer weer leuke nieuwe dingen te beleven! 

In samenwerking met Sushi Class bieden we een aantal keer per jaar ook heerlijke sushi workshops.  

Kortom, wij bieden jullie graag de mogelijkheid om creatief óf culinair aan de slag te zijn en lekker te ontspannen. Laagdrempelig, geen talent vereist, hippe workshops, en dit alles in het gezelligste pand van Noordwijk!

Onze workshop ruimte is ruim en heeft een uitgebreide keuken

Binnenkijken bij Afrit24

Benieuwd hoe Afrit24 er van binnen uitziet?

Het atelier is 80 m2 en flexibel in te delen dus altijd gezellig

Wat anderen zeggen over Afrit24

Hanna van den Berg
13/01/2023
Super leuke workshops, goede verzorging.
Maiken T
13/01/2023
Samen met mijn vader een workshop beeld maken gedaan. Het was goed georganiseerd, de instructrice denkt graag mee met jouw wensen en bovendien was het erg gezellig.
Danielle Fassotte
12/01/2023
Seline geeft ontzettende leuke workshops met heel veel enthousiasme! Iedereen gaat altijd met iets leuks naar huis. Je hebt een gezellige avond met vriendinnen, je moeder of iemand anders die je lief vindt. En dat alles in het leukste atelier van Noordwijk
mireille melchers
21/12/2022
Geweldige super leuke workshops en top service
Louise Tetteroo
21/12/2022
Met mijn moeder en zus kerststukjes gemaakt bij Afrit24. Was super leuk, mooie producten en goede begeleiding! Onder het genot van een heerlijke gluhwein hebben we een super avond gehad! Echt waar voor je geld!
Brigitte Steenkist
21/12/2022
Altijd even gezellig en ontspannen bij afrit 24. Workshop met vriendinnen even tijd voor elkaar en dan als herinnering, heb je in tussentijd wat gemaakt. Echt een aanrader....
Manda Hogewoning
21/12/2022
De workshops zijn altijd goed georganiseerd, betaalbaar leuk en goed om te doen en bovendien heel gezellig.

Wil je meer informatie over een bepaalde workshop of training? Wil je een vraag stellen? Dat kan via onze contactpagina. 

Winkelwagen
Scroll naar boven