Workshops in Noordwijk of op locatie

Groepen

Afrit24 biedt voor groepen vanaf 6 personen leuke workshops aan. Heb je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, familiedag of ben je voor de personeelsvereniging op zoek naar iets origineels kijk dan bij ons aanbod van workshops. Er zijn heel veel mogelijkheden om met vriendinnen, collega’s of je familie creatief aan de slag te gaan. En niemand hoeft talent te hebben om met iets leuks de deur uit te gaan. Liever niet creatief? Er is ook een overheerlijke Sushi workshop! In het atelier van Afrit24 kun je met een groep vanaf 6 t/m 24 personen terecht. Is jullie groep groter? Geen probleem, wij komen ook graag bij jullie op locatie. We hebben inmiddels ervaring met groepen van meer dan 150 deelnemers.

Workshops

Wil je ontdekken welke workshops wij aanbieden? Een overzicht van alle workshops vind je via onderstaande knop

Aanvullende arrangementen v.a. 8 pers.

Alle workshops kunnen optioneel uitgebreid worden met onze arrangementen. Dat maakt jullie uitje nog completer!

 • High Tea € 19,50 pp

  Een uitgebreide selectie zoete en hartige hapjes, onbeperkt thee, sapje en een glas Prosecco. Kan ook als lunch.

 • Lunch € 12,50 pp

  Luxe gevarieerde broodjes. Inclusief glas melk of een sapje, onbeperkt koffie, thee en gekoeld water.

 • Borrelplank € 14,50 pp

  Een luxe borrelplank vol met hapjes. incl. een glas wijn, biertje of fris en onbeperkt gekoeld water.

 • Wijn Proeverij € 24,50 pp

  Onder begeleiding van een vinoloog proeven jullie 5 wijnen aangevuld met heerlijke hapjes en bijpassende kazen. (vanaf 10 personen)

 • 2-gangen diner € 29,50 pp

  Een uitgebreide borrelplank to share als voorgerecht en aansluitend een hoofdgerecht in het seizoen. Incl. een glas wijn / sap en na afloop koffie & thee.

 • Sushi menu € 27,50 pp

  12 stuks gevarieerde dagverse sushi, incl. een glas wijn / sap en na afloop koffie & thee.

Trainingen inclusief workshop

Afrit24, Seline Schaft, en Grow Business and People, Rik Lagerweij, hebben als professionals de kwaliteiten gebundeld en bieden samen een vernieuwde vorm van trainen.

Creatief aan de slag als onderdeel van een training

Door een training te combineren met een schilder activiteit wordt iedere deelnemer uitgedaagd om de verkregen inzichten vanuit de training om te zetten in kleur en beeld. Een belangrijke voorwaarde voor deze creatieve uiting is samenwerken in goed overleg. Het uiteindelijke resultaat, in de vorm van één of meer kunstwerken, visualiseert deze inzichten en biedt iets tastbaars. Door het kunstwerk een prominente plek te geven binnen de organisatie zal iedere deelnemer, visueel en gevoelsmatig, aangehaakt blijven.

Jullie kunnen denken aan één groot gezamenlijk schilderij, een 3- of 6 luik, een smoelenboek wand of iets anders wat goed op jullie training aansluit. Deze unieke combinatie van trainen én schilderen zet nog meer kracht bij de professionele trainingen die Grow Business and People biedt en draagt absoluut bij aan de groei van ieder persoonlijk en die van de organisatie! 

Trainingsmogelijkheden:

 • Teamontwikkeling
 • Ondernemend leidinggeven
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Time management

We geven je graag meer informatie over de inhoud van de trainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt over deze trainingen & workshops. Of vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan via Afrit24.

Winkelwagen
Scroll naar boven