Afscheid & Herinnering

Afscheid & Herinnering

Herinneringen maken….. beleef met elkaar een bijzondere dag en maak blijvende herinneringen…

De prijzen voor deze workshop zijn afhankelijk van jullie wensen. We bespreken het graag in overleg.

Bij afscheid horen herinneringen en die wil je het liefst voor altijd koesteren. Monique van Reisen van Dagliefste en Séline Schaft van Afrit24 hebben een unieke gelegenheid ontwikkeld om voorafgaand aan een afscheid, samen met mensen die je lief zijn een bijzondere en blijvende herinnering te maken in de vorm van een kunstwerk.

Wanneer het afscheid al heeft plaatsgevonden, dan kunnen dierbare nabestaanden ook samen aan een kunstwerk te werken. Voorafgaand aan een afscheid of erna, op beide momenten is het waardevol om iets te maken wat jullie liefde voor elkaar en alle herinneringen die jullie delen, hierin te laten weerspiegelen. Om middels dit mooie en persoonlijke kunstwerk, waar jullie samen aan hebben gewerkt, blijvend met elkaar verbonden te zijn.

Afscheid
Als afscheidsbegeleidster en rouwcoach ervaart Monique van Dagliefste dat het met elkaar aan iets werken, iets vormgeven en creëren een hele waardevolle gelegenheid biedt om op een ontspannen wijze mooie herinneringen op te halen, te delen en ook onderwerpen aan te snijden die doorgaans thuis aan tafel soms lastig te bespreken zijn. Maar er kan ook alleen genoten en gelachen worden. En als er toch een traan van verdriet vloeit is dat ook goed. Om op een creatieve en laagdrempelige wijze met het leven, de liefde  maar ook het afscheid bezig te zijn, laat vaak al belangrijke stappen in een verwerkingsproces zetten. Het geeft ruimte…

Creatief
In het sfeervolle atelier van Afrit24 zijn er heel veel mogelijkheden om een creatieve dag of dagdeel te beleven met eventueel ook een heerlijke lunch, High Tea, borrelplank en/of diner. Jullie kunnen bijvoorbeeld een beeld maken, hout branden of schilderen. Met elkaar in een ontspannen en persoonlijke sfeer een mooie herinnering maken. Je hoeft echt geen kunstenaar in de dop te zijn om met elkaar wat moois te kunnen maken, Séline van Afrit24 geeft advies en begeleid jullie tijdens de workshop. Zij heeft veel ervaring om met een familie en/of vriendengroep een speciale dag te maken. Zij wordt daarin ondersteund door Monique die veelal families begeleidt in de periode rondom een overlijden. De blijvende herinnering wordt door jullie uitgekozen en wij zorgen dat het een ontspannen dag(deel) wordt met een mooi, blijvend resultaat.

We gaan vooraf met elkaar in gesprek. Dit kan met Monique (Dagliefste) en Séline (Afrit24) om met elkaar jullie wensen en ideeën te bespreken en een keus te maken uit de diverse creatieve mogelijkheden.

De prijzen zijn helemaal afhankelijk van jullie wensen. Heel veel kan, niets moet. Vraag een vrijblijvend gesprek en/of prijsopgave bij ons aan! Een e-mail sturen kan via onderstaande knop. Of je kunt bellen met 06-12970112.

Winkelwagen
Scroll naar boven